Nyhet

Gode tider for Kakkmaddafakka

Bergensbandet høster svært god kritikk under sin pågående tyske turné.

Kakkmaddafakka er i disse dager i gang med en omfattende turné i Tyskland. Allerede i løpet av den første uken har tilbakemeldingene vært svært gode, og den store avisen Sächische Zeitung skriver at bandet er "Einfach die Besten" (eller "Simply The Best") etter helgens konsert i Dresden.

— Det kan se ut som om gudene spiller på lag med oss, uttaler en svært fornøyd Axel Vindenes, som også kan fortelle at bandet har nådd over 100.000 fans på Facebook den siste tiden.

For to uker siden spilte bergenserne en heller sjelden konsert i hjembyen da de headlinet Den Elleville Festen på USF Verftet. GAFFA-skribent Eskil O. Vestre bevitnet bandets opptreden og var full av lovord etter konserten:

— Hvor får gjengen alle kreftene fra? Gudene vet, men denne energien spredte seg kjapt i lokalet. En kveld med Kakkmaddafakkas elleville gladmusikk er en like god motgift mot høstslapphet og se-konserter-med-armer-i-kryss-syndromet som en flaske med tran eller et helt brett med energidrikk. Etter å ha blitt utsatt for nok varme harmonier, muntre pianosoloer, store poprefereng og tøysete ablegøyer fra denne gjengen er det ingen som klarer å holde smilet tilbake eller dansefoten i kontroll lenger, og selv de i utgangspunktet minst elleville festgjengerne ga etterhvert etter - alle som en.

Les hele anmeldelsen her.

ANNONCE