Nyhet

Alt klart for årets Caliban Sessions

...og denne gangen er det ikke bare Oslo som får være med på festen.

Caliban Sessions er en årelang tradisjon hvor miljøet rundt Duplex Records og Ole Petter Andreassens Caliban Studios feirer seg selv og de mange forskjellige prosjektene som har vokst frem rundt disse institusjonene. Black Debbath (bildet), et gjenforent Thulsa Doom, Blood Tsunami, Bare Egil Band, El Doom & The Born Electric, Hilde Marie Kjersem og Sweden er bare noen av navnene som kan oppleves på scenen denne gangen.

Etter seks utsolgte år på rad i Oslo tar konseptet nå også en aldri så liten rundtur og besøker både Kvarteret i Bergen (25.oktober), Rokken i Volda (01. november) og Samfundet i Trondheim (02. november), i tillegg til den obligatoriske Oslokonserten på Rockefeller (26. oktober).

I tillegg til en "smørbrødliste av høypotente konsertopplevelser" loves det flere gjenforente Duplex-band utover Thulsa Doom, plateslipp med The Dogs og ikke minst lanseringen av den etterlengtede quizboken til Black Debbath som publikum i Middelalderparken fikk en forsmak på under bandets konsert på Øyafestivalen denne sommeren.


Billetter til begivenheten(e) sikrer du deg på GAFFA LIVE.

ANNONCE