Nyhet

Singelpremiere: Tôg - Maridalen

Stavangerbandet Tôg dro til Maridalen og ble discofrelst! Hør den nye låten her!

Hvilke andre band greier å flette deep-house og space disco med en svevende refleksjon om alminnelig middelklasseproblematikk på en kulere måte enn Tôg? Det kristne stavangerbandet, som ble kjent for poplåter som Sansen og Reint Mel (I Påsen Sin), har hevet sin kollektive glorie til nye kosmiske høyder og leverer et drømmende stykke moderne dansemusikk på sin nye singel Maridalen. Låten er smakebit nummer to fra det kommende albumet Feiring, som slippes 31. januar 2014.

Frontmann Lars Christian Olsen (bildet) har i samarbeid med Ådne Meisfjord, kjent fra 120 Days, produsert Maridalen og kan fortelle våre lesere litt om låtens tilblivelse:

— Jeg hadde en helt legendarisk kveld med noen venner et par år siden. Vi kjørte ut til et jorde i Maridalen en fredagskveld. Vi ville gjøre noe annerledes enn det man pleier i helger i Oslo. Vi satte på bilstereoen og etterhvert oppsto det spontant til at vi begynte å danse. Der ute i mørket. Det var en vinterkveld og masse rim på noen jorder som lå i brakk som vi danset på. Det ble liksom stående som en helt spesiell kveld som vi alle alltid vil huske. Jeg syntes også det var et kult narrativ, selv om det blir noe vagt i låten. Låten er jo mer rettet mot spørsmålet hva gjør vi i livet, med våre ønsker og lengsler, med flukten vår, sier Olsen.


Hør låten her - eksklusivt hos GAFFA:

ANNONCE