Nyhet

Tôg gikk for Limma

Tôg åpnet nylig for at fans kunne remikse den nye singelen - nå er vinneren plukket ut. Hør den her!

«Når Me Våkne Opp Imårå» ble sluppet for nøyaktig én uke siden, og 13. mai slippes det en remiks-EP for låten. På denne EP-en vil også vinneren av remikskonkurransen være å finne, og den heldige ble Limma. Limma får selskap av Prins Thomas, Proviant Audio og Snasen, som også har gjort nye versjoner av singelen.

Tôgs Lars Christian Olsen begrunnet valget på følgende måte:

– Jeg synes det er veldig kult hvordan remixene i denne konkurransen har angrepet vokalen på ulike måter. Der andre remixere av denne låten stort sett har lekt med flere av elementene fra instrumentsporene våre, måtte konkurransedeltakerne begrense seg til å jobbe med vokalen. Bidragene var svært varierte og med mange kule detaljer. Der noen jobbet med dub var andre nærmere en slags kald nu-disco og pop-house. 

Det ble Limma´s remix som vi falt mest for. Limma har gjort Når Me Våkne Opp Imårå til et pop-houseanthem. Man kan si mye om pophouse-anthems, og mye har nok blitt sagt, særlig siden det kan bli ufattelig harry når det parres med kege russ. Men trance-synthen i refrenget er en sann guilty pleasure og sjelen dras i flere retninger. Man vet ikke om man bare skal nikke med eller om man skal prinsipielt være imot. 

Men vi falt for Limma. Det er fordi synthene, oppbygningen og arrangementet angriper låten på en måte som fenger oss. Og når alt kommer til alt er det verdifullt å bli fenget og glemme seg selv og sin egen (manglende) kulhet en stund. Det er noe med Limma remixen som viser et nytt poptalent, selv om det kanskje er i startgropa. Rett før jeg ber han om å gi meg kurs i pop-house laptopmekking.

ANNONCE