Nyhet

Folken med høstslipp

Sterkt og variert program fra Stavangerklubben.

Selv om vi ennå er dypt inne i festivalsommeren, er det flere av spillestedene her til lands som har satt igang planleggingen av høstens konsertgleder. I dag kunne Folken i Stavanger slippe deler av høstens konsertprogram, og det kommer nok enda også flere fine navn som kan varme musikkinteresserte i vestlandsbyen frem mot vinteren.

Utover de etablerte navnene som Satyricon, Hellbillies, Moddi og amerikanske Lissie er det også plass til de lokale heltene i Tôg, samt albumaktuelle LidoLido når dørene igjen åpner 9. august etter sommerstengt.

En av konsertene man absolutt ikke bør gå glipp av er danskene i Reptile Youth (bildet) sitt besøk på Folken onsdag 11. september. Tidligere GAFFA-redaktør Øyvind Rones opplevde bandet på Øyafestivalen i fjor sommer, og kunne knapt tro det han så:


– Når vokalist Mads Damsgaard hopper ut og crowdsurfer for tredje gang i løpet av konserten, når han snakker til publikum som om han var den selveste allmektige, og ikke minst når han danser til han går på trynet til semihiten «Speeddance». Det er i disse øyeblikkene at Reptile Youth kommer til sin fulle rett, og at de skulle kunne dra i land en 50 minutter lang konsert var det nok få som hadde trodd på nåværende tidspunkt. Det var imidlertid ikke noe problem, ikke når man er et av de desidert beste livebandene man kan få med seg i disse dager, mente Rones og ga konserten full pott.

Les hele anmeldelsen her.

For å se resten av programmet, samt nye tilføyinger, sjekk Folkens hjemmesider.


ANNONCE