Nyhet

Truls inntar Parkteatret

Han var en av årets desidert største snakkiser under før, under og etter by:Larm - nå gjør han sin første ordentlige konsert.

– Da publikum omsider fikk oppleve «Out Of Yourself» var John Dee et eneste stort hav av smil og gyngende kropper – sjeldent har jeg sett et så unisont fornøyd by:Larm-publikum. Truls' musikk kommer kanskje ikke akkurat til å forandre verden, men at den vil blidgjøre mang en nordmann i år, og bli fullstendig uungåelig på radiostasjoner og sommerfestivaler. Det hersker det ingen tvil om.

Dette skrev GAFFAs journalist, Eskil Olaf Vestre, etter debutkonserten til Truls Heggero under by:Larm i februar. Singelen «Out Of Yourself» ble sluppet uken før festivalen, og var det første vi fikk høre av den nye Truls. Etter at Lukestar i 2012 takket for seg, og Truls var uten band, begynte ryktene om et drastisk stilskifte å surre. Nå jobbes det med å ferdigstille hans debutalbum under eget navn.

Mandag 15. april inntar Truls Parkteatret på Grünerløkka i Oslo. Dette blir hans første ordentlige konsert som soloartist, og ligger an til å bli en veldig utsolgt opplevelse. Billettene legges ut for salg i dag klokken 16, og det kan altså være smart å ikke vente dersom man har tenkt seg hit.

ANNONCE