Nyhet

Festhelg på Kampen

Kampen Bistro fyller fem år med stjernelag i liveformat. Ida Maria (bildet) og Ingrid Olava er blant artistene som er med på jubelhelgen.

Spisestedet på Kampen serverer ikke bare husmannskost av høy kvalitet. De har også mange konserter som bærer solid kvalitet. Siden oppstarten i januar 2010 har det blitt arrangert opp mot 100 konserter på Kampen Bistro. Noen av stedets selvutnevnte høydepunkt har vært avskjedskonserten til Harrys Gym, første utenlandskonserten til Phox (US), årets oslopris-nominerte konsert med Vilde Tuv, Hanne Kolstø sin første utsolgte konsert noensinne og intimkonserter med Susanne Sundfør og Jarle Bernhoft

Nå ferier stedet 5-års jubileum, og i den andledning inviterer de til en to-dagers fest fylt med intime konsertopplevelser. 

Fredag 6. februar kan man oppleve Truls & The Trees, Nordic Giants (UK), Bow To Each Other og Ingrid Olava. På lørdagen kan man se Ida Maria, The Apricot, Einar Stokke Fadnes, Fay Wildhagen og Hanne Kolstø. Begge dagene har Thomazini og La Isla Anita ansvaret for å være DJs. 


Dørene åpner 19.00 begge dagene. Les mer om Kampen Bistro på deres hjemmeside.

Hør Hanne Kolstø med One Plus One Makes One Out Of Two nedenfor:


 

ANNONCE