Nyhet

Få med deg disse konsertene denne helgen

Klarer Lil' Wayne å fylle Jay-Zs sko? Er Emma en Jedi? Hvor lenge spiller 87-åringer?

I morgen er det tid for ukas udiskutable høydepunkt: Helgen! Denne glimrende to-tre dager lange tradisjonen der vi dropper alt som heter jobb og heller fyller tida vår med morsomme ting. Og denne gangen er det bare å fylle den til randen med live-musikk, for det er duket for en særdeles sterk konserthelg:

 

  • Fredag

 


// Truls, Rockefeller

Sjekk ut vårt galleri fra da Truls spilte i Berlin sist måned.

 


// Bendik, Betong

Sjekk ut vårt galleri fra da Bendik spilte på Pstereo i august.

 


// Lil' Wayne, Oslo Spektrum

Som om det ikke holdt med Jay-Z i Spektrum, inntar også Lil' Wayne Oslos storstue bare to dager senere.

 


// Eye Emma Jedi, Parkteatret

Sjekk ut vårt galleri fra da Eye Emma Jedi spilte på Ja Ja Ja i London for et par uker siden.

 


  • Lørdag

 

// Caliban Sessions 2013, Rockefeller

Med Thulsa Doom, Bare Egil Band, Black Debbath, Blood Tsunami, The Dogs, Sweden, Hilde Marie Kjersem og El Doom & the Born Electric.


 

// Yasiin Bey aka Mos Def, Betong

Mos Def spilte Chuck Berry i filmen Cadillac Records i 2008. Nå står plutselig begge på hver sin scene i Oslo og spiller konsert samtidig.// Chuck Berry, Sentrum Scene

Glem alle de tøvete advarslene om at "dette kan bli din siste sjanse" som du får servert hver gang Bob Dylan spiller i Oslo. Spirrevippen er da fortsatt bare usle 72 år gammel. Chuck Berry, derimot, er en like stor musikalsk legende, og ble født for intet mindre enn 87 år sidenl! Likevel orker han å ta ture hele veien til Oslo, og da bør du værsågod ha nok respekt til å møte opp.

 


// Rumble In Rhodos, Parkteatret

Yiha, dobbelkonsert for å markere tiårsjubileumet til et av Norges fremste rockeband. Et show med fri aldersgrense og et for de mer voksne. Gå gjerne på begge. 

 


  • Søndag

 

// Ed Harcourt, John Dee

Ed Hartcourts konsert ble utsatt, men heldigvis ikke avlyst. Om det er bedre eller verre med en søndagskonsert eller tirsdagskonsert får du dømme selv, men vi er nå glade den britiske singer-songwriteren tar turen i det hele tatt. God konserthelg!


ANNONCE