Nyhet

Primavera-pass utsolgt

Bare dagspass igjen til den populære Barcelona-festivalen. Fortsatt billetter igjen til Porto-utgaven.

Hvert år leverer Barcelona-festivalen Primavera Sound et av Europas desidert sterkeste festivalprogrammer, og årets er intet unntak.

Blur, Nick Cave & The Bad Seeds, My Bloody Valentine, The Jesus & Mary Chain, Phoenix, Band Of Horses, The Postal Service, Tame Impala, Grizzly Bear, The Breeders, James Blake, The Knife, Wu-Tang Clan, Crystal Castles (bildet) - listen er nesten uendelig.

Det dukker også opp noen nordmenn på årets plakat, når den tyske DJ-en Pantha Du Prince har med seg norske The Bell Laboratory. De slapp i januar en plate, som høstet knallkritikker overalt, inkludert her på huset, hvor Eskil Olaf Vestre uttalte at albumet er «et av de mest meditative og interessante stykkene elektronisk musikk jeg har hørt på en stund.»


Med den gullrekken av artister er det med andre ord ikke så rart at festivalen er utsolgt, to og en halv måned før portene åpner. Det er imidlertid fortsatt dagspass igjen til alle dagene, men da er det en betydelig større sum man må ut med.

Mange av artistene som spiller på Primavera Sound i Barcelona, dukker også opp på Optimus Primavera i Porto, og her er det fortsatt både ukespass og dagspass igjen.


Pantha du Prince & the Bell Laboratory "Spectral Split" (Official Music Video) from Sandra Trostel on Vimeo.

ANNONCE