Nyhet

Ekko med komplett program

Elektronika- og kunstfestivalen slår på stortromma. Sjekk hvem som spiller ut i de små timer i Bergen denne høsten!

Tidligere denne måneden ble det klart at Pantha du Prince & The Bell Laboratory og Mykki Blanco skal spille på den bergenske elektronikafestivalen Ekko til høsten. I dag er GAFFA først ute med å presentere det komplette programmet til festivalen, som også i år kan by på en rekke fine navn i sin tiende utgave.

På toppen av plakaten får de to tidligere annonserte artistene selskap av blant andre Lindstrøm (bildet), Actress og ikke minst Jon Hopkins, som har levert et av årets mest helstøpte album i form av Immunity.

Immunity ble anmeldt til toppkarakteren seks stjerner hos oss tidligere i sommer, og vår danske skribent Simon Nathanael mente at albumet var et modent kompendium av klavermusikk og helsprø elektronika som lett kunne vise seg å være årets mest interessante utgivelse på elektronikafronten.


Telephones & Chmmr står for Ekkofestivalens eget bestillingsverk Aloha Boreale. I tillegg har festivalen hentet inn internasjonale navn som Andrew Weatherall, Vessels, Holly Herndon, Hunee, Majikal Cloudz, Spire, Philip Jeck og Electric Audio Unit.

Foruten Lindstrøm inkluderer også plakaten norske navn som Vinny Villbass, Andre Bratten, Torkelsen, Fjernsupport og Unge Lovende Larsen i tillegg til de lokale heltene Admir Kenan og Sanhueza.

Ekko går av stabelen på USF Verftet og Østre i Bergen 25. oktober til 2. november. Mer info om artister, spilletider og utstillingsprogram finnes på festivalens hjemmesider.


ANNONCE