Nyhet

Plateselskapet feirer 25 år med egen scene på Øyafestivalen

GAFFA.no - alt om musikk.

Smalltown Supersound med solid markering.

I dag kan arrangørene bak Øyafestivalen i Oslo bekrefte at plateselskapet Smalltown Supersound markerer sitt 25-årsjubileum med egen scene på festivalen. Det skjer lørdag 11. august, på festivalens siste dag, når fire av fem konserter på scenen Sirkus blir i regi av plateselskapet.

Øyafestivalen skriver i en pressemelding at de aldri tidligere har brukt en scene til denne type markering, men at Smalltown Supersound er et så spesielt selskap at festivalen selvsagt gjør et unntak.


LES OGSÅ: Er dette den ultimate festivalbilletten?

Bursdagsfesten består av fire konserter plateselskapssjefen Joakim Haugland har valgt i samarbeid med Øyas bookingsjef Claes Olsen.

Disse er: Neneh Cherry (bildet), Dungen, Lindstrøm og Deathprod.


— Til Smalltown Supersounds 25-års-markering på Øyafestivalen har jeg valgt artister som er representative for plateselskapet, sier Haugland i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Han legger til:

— Neneh Cherry, Lindstrøm, Deathprod og Dungen er isolert sett ganske forskjellige artister, men sammen utgjør de essensen av Smalltown Supersounds musikalsk brokete historie. Denne røde, sikk-sakk-tråden har vært viktig for meg å opprettholde.

LES OGSÅ: Lindsey Buckingham forlater Fleetwood Mac.


Feiringen av plateselskapet inngår i et stadig mer solid program. Årets utgave av Øyafestivalen, som går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august, har allerede solide trekkplastre som Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Patti Smith, St. Vincent, Arcade Fire, Grizzly Bear, Brockhampton og Lykke Li på programmet.

Billettsalget til festivalen er i gang via Ticketmaster.

ANNONCE