Nyhet

Oslo-hyllest fra Don Martin

Norsk hiphop har hatt en historisk helg med Karpe Diems store triumf i Oslo Spektrum - Don Martin var blant oppvarmerne, og slipper i dag sin første solosingel, sammen med Tommy Tee. Sjekk ut musikkvideoen her!

«En Gang Romsåsgutt, Alltid Romsåsgutt» er navnet på den kommende solodebuten fra Gatas Parlament-medlemmet Martin Durenkar, bedre kjent som Don Martin. I dag ble den første offisielle singelen, «Nilsen», sluppet, og låten har også fått en lekker sort-hvit Oslo-musikkvideo. Med seg på låten har Don Martin fått den norske hiphop-guruen Tommy Tee, som for anledningen rapper på norsk for første gang noensinne.

Det kommende albumet er også produsert av Tommy Tee, og skal etter planen slippes i løpet av våren.

I helgen laget Karpe Diem norsk musikkhistorie da de solgte ut Oslo Spektrum som første norske hiphop-band. Som oppvarming hadde de med seg TP Allstars, som også inkluderte Don Martin. «Nilsen» fikk sin urpremiere fra scenen i Spektrum, og i dag er den tilgjengelig for salg.


Nylig slapp Don Martin også en annen smakebit fra albumet, og låten «Æresdrap» kan lastes ned gratis fra Don Martins hjemmeside. Sjekk ut den Kristoffer Klunk-regisserte musikkvideoen til «Nilsen» her:

ANNONCE