Nyhet

Mark Lanegan plateaktuell igjen

Det er på tide at noen utroper Mark Lanegan til «the hardest working man in music business», for nå er han klar med enda et nytt plateprosjekt og ny samarbeidspartner.

Mark Lanegan er imponerende produktiv, og har etter tiden med Screaming Trees opparbeidet seg en meget pen CV over celebre samarbeidspartnere med navn som Queens Of The Stone Age, Isobel Campbell, Soulsavers og The Gutter Twins.

Ikke før har han lagt bak seg turneén med soloprosjektet «Blues Funeral», før Queens Of The Stone Age slapp nyheten om at han deltar på deres kommende skive og Mad Season offentliggjorde at Lanegan har bidratt med både vokal og lyrikk til det som skal bli deres andre utgivelse. Og så har man såvidt rukket å svelge denne nyheten, før han annonserer enda et nytt prosjekt. 

13. mai utgis nemlig «Black Pudding» på Heavenly Recordings, et samarbeid mellom Lanegan og den britiske multi-instrumentalisten Duke Garwood. I følge Lanegan er Garwood en av hans absolutte favorittmusikere, og briten har tidligere bidratt på Lanegan og Greg Dullis The Gutter Twins. Garwood har tidligere jobbet og turnert med artister som Seasick Steve, Kurt Vile og Josh T. Pearson.


«Black Pudding» er spilt inn i Pink Duck Studios i Burbank, California med produsent Justin Smith (som blant annet har jobbet med Tegan & Sara og The Hives) og mikset av Queens Of The Stone Age-vennen Alain Johannes.

Allerede nå kan du høre første smakebit «Pentecostal» her: 


ANNONCE