Nyhet

Våryr singel fra Thea & The Wild

Andre singel fra det kommende debutalbumet fra Thea & The Wild slippes først neste uke, men kan høres allerede nå.

– Låten handler om begjæret og samtidig usikkerheten man føler når man akkurat har truffet noen. Og  ønsket om å holde fast på akkurat den litt skumle følelsen. Samtidig sammenfalt det veldig med at det er vår og ting spirer, jeg var vel litt våryr rett og slett, sier Thea Glenton Raknes i pressemeldingen som kom sammen med den nye singelen.

Singelen «Hots For You» følger opp «Cry Sometimes», som ble sluppet i februar. I likhet med førstesingelen, er også denne produsert av Kenneth Ishak (Heyerdahl/Beezewax), og Ishak er også en del av det faste bandet. Her finner man i tillegg navn som Ådne Meisfjord (120 Days), Stina Stjern og Ole S. Nesset (Death By Unga Bunga). Gjengen spiller blant annet på Hove og Øya i sommer, og spiller ikveld på Øyas Camp Indie-arrangement på Rockefeller i Oslo ikveld.

«Hots For You» er mikset av Jimmy Robertson, som tidligere har jobbet med band som Florence + The Machine, Bloc Party, The Wombats og Klaxons. Låten kan høres under her, og over hos WiMP også i dagene før den slippes offisielt 22. mai.

ANNONCE