Nyhet

Rolling Stone hyller den norske artisten

GAFFA.no - alt om musikk.

— Stor stas, sier Thea Glenton Raknes om at et av de ti albumene som bladet Rolling Stone anbefaler sine lesere å strømme akkurat nå, er hennes.

Dermed havner hennes ferske album Ikaros blant utgivelser som Justin Timberlakes Man Of The Woods, Blood fra Rhye, så vel som Frank Zappas The Roxy Performances og de luxe-utgivelsen av Roxy Musics debutalbum fra 1972.

Det er musikkbibelens redaktører som deler sine beste strømmeforslag.


LES OGSÅ: Queen kommer til Norge.

Anmelder Maura Johnston valgte seg «den Oslo-baserte pop-auteuren», som hun mener byr på musikk med «hooks og hjerte i sin pulserende kjerne» – og låter som Johnston kaller «skakke, fengende perler».

Artikkelen fortsetter under låten.

Også britiske Music News har stor sans for Ikaros, som de kaller for «fascinerende og vanedannende fra start til mål» og «en utgivelse som vil få hoftene til å svinge like heftig som det stikker i hjertet ditt». Anmelder gir den norske artisten fem av fem mulige, og ønsker at albumet med de ni låtene hadde vart lenger. «Takk gud for repeatknappen», skriver nettstedet.


p>

LES OGSÅ: Stort intervju med Lady Gaga.


Thea Glenton Raknes gir ut musikk under navnet Thea & The Wild, etter at hun i 2009 var med på å vinne Urørt med popjentene i Norma Sass.

Ikaros, som kom i forrige uke, følger opp albumdebuten Strangers And Lovers fra 2014.

Nå venter konserter i Hulen i Bergen 9. mars, Martinique i Stavanger 10. mars og Blå i Oslo 11. mars på Thea & The Wild.


(©NTB)

ANNONCE