Nyhet

Programmet til Trondheim Calling er komplett - i dag ble 19 nye artister offentliggjort

Showcasefestivalen i Trondheim er i rute for neste år.

I løpet av høsten har over 50 artister og band blitt sluppet til neste års Trondheim Calling, og i dag er de siste 19 artistnavnene på plass - og programmet er dermed komplett.

Blant de nye tilføyelsene til programmet som ble sluppet i dag finner man både etablerte navn som Mikhael Paskalev, Kråkesølv (bildet) og Hanne Hukkelberg, og en rekke nyere favoritter. I tillegg skal elektropopgruppa Amish 82 spille sin første konsert på flere år - en konsert som attpåtil blir tatt opp og gitt ut som live-album i løpet av 2017.

De 19 artistene siste artistene til Trondheim Calling er: Amish 82, Baya, Bloody Beach, Broen, Chris Holsten, Fight The Fight, Hanne Hukkelberg, Hear Me Roar, Invader Ace, Kim Olve Breistrand, Kjartan Lauritzen, Kråkesølv, Marie Sahba, Mikhael Paskalev, Skóg, Spielbergs, Temporary, Thea & The Wild og Untzheimer.


— Nivået på ny norsk musikk om dagen synes vi er skyhøyt, og det skjer mye spennende i mange norske byer og i mange forskjellige sjangere, noe vi også synes reflekteres godt både i det siste slippet og i hele festivalprogrammet. Vi har også rekordgodt forhåndssalg på både festivalpass og delegatpass så den største sorgen på festivalkontoret om dagen er vissheten om at man ikke rekker å se alt man har lyst å se selv, uttaler festivalsjef Thomas Ryjord til GAFFA.

Trondheim Calling skal med neste års festival utvide både i tid og rom. Det blir fullt konsert- og konferanseprogram allerede fra torsdag 2. februar til lørdag 4. februar. Og i tillegg til de eksisterende scenene på Solsiden og Brattøra skal Trondheims største vinterhage lages inne på Olavshallen.

Førstkommende mandag vil festivalens spilleplan offentliggjøres - samtidig som det åpnes for salg av dagspass.


Billetter til hele Trondheim Calling er allerede i salg. Kjøp dine billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE