Nyhet

Kvelertak-trommis avbryter USA-turné

Bandet har hentet inn stødig erstatter for de kommende datoene i USA og Canada.

Det er via sin Facebook-side at Kvelertak melder at den pågående turnéen Kvelertak er på i USA og Canada ikke går helt etter planen.

Trommis Kjetil Gjermundrød har fått problemer med den ene armen sin, og har reist hjem til Norge for å få behandling. Det er foreløpig usikkert når eller om Gjermundrød kommer til å bli med på noen av de gjenværende datoene på turnéen, eller nøyaktig hva problemet med armen er.

Erstatteren heter Jay Weinberg, kjent fra navn som Against Me, Madball og Bruce Springsteens The E Street Band, og han hadde sin Kvelertak-debut i Seattle i går kveld. Hans far er Max Weinberg, mannen som for det meste har traktert trommene i The E Street Band helt siden 1975, med bare noen få pauser.


I kveld er Kvelertak på plass for sin aller første konsert i Canada, og spiller på Rickshaw Theatre i Vancouver.

Turnéen avsluttes i Toronto 22. mai, og som support har Kvelertak med seg Cancer Bats og Black Tusk på de fleste av datoene. I sommer spiller de på en rekke av festivalene her til lands og utenfor, og var blant annet første navn til å bli sluppet til Roskilde 2013. De dukker også opp på festivaler som Øya, Slottsfjell, Måkeskrik, Stordfest, svenske Siesta og finske Provinssirock. I tillegg varmer de opp for KISS på Viking Stadion 30. juni.


ANNONCE