Nyhet

Slottsfjell-programmet komplett

I dag kom de siste navnene på plass, og spilletidene ble avslørt. Om drøye to uker starter den ellevte utgaven av Slottsfjell.

Festivalsesongen er godt i gang nå, spesielt nå som både Hove og Roskilde har satt i gang hver sine omfattende programmer. Titusenvis av mennesker har kjøpt billetter og er på plass på festivalområdene for lengst.

Om to uker er det tid for en ny runde med enda en av landets mest populære festivaler, nemlig Slottsfjell, og i dag kunne festivalen komplettere programmet med ytterligere to norske navn. Det var svartjazzerne i Shining og ferske norsk/britiske Carnival Kids som ble lagt til, sammen med nyheten om at de siste dagsbillettene til torsdagen forsvinner kjapt.

Dermed er festivalen nesten helt utsolgt, nok en gang, og det selv om festivalen har økt kapasiteten i år.


For de som hadde gledet seg til å se Gabrielle Aplin, så kan skuffelsen bli stor nå som det britiske stjerneskuddet har sett seg nødt til å avlyse sin konsert på Slottsfjell. Festivalen jobber med å finne en erstatter til konserten som skulle være lørdag 20. juli.

Blant toppnavnene på årets program finner man Kaizers Orchestra, Hot Chip, Biffy Clyro, Kendrick Lamar, Kvelertak, Imagine Dragons, Karpe Diem og Susanne Sundfør.

Med kompletteringen av programmet er også spilletidene og scenene klare. Sjekk full oversikt over artister og spilletider over hos Slottsfjell

ANNONCE