Nyhet

Etter ulykken: Nå kansellerer The Dillinger Escape Plan resten av Europa-turnéen

Turnéen hvor også norske Shining var med som oppvarmingsband er blitt avlyst etter bussulykken i helgen.

I helgen kunne vi melde om at mathcore-bandet The Dillinger Escape Plan, som tidligere denne måneden gjestet Rockefeller i Oslo, hadde vært involvert i en trafikkulykke i Polen.

Etter at en lastebil kjørte inn i bandets turnébuss måtte medlemmene i bandet til sykehus for sjekk. Konserten de skulle spille i Krakow søndag kveld ble umiddelbart avlyst.

— Bandmedlemmene er spredd på flere ulike sykehus for sjekk. Planen er at vi alle skal samles i kveld og finne ut av hva vi skal gjøre fremover, uttalte norske Shinings vokalist og saksofonist Jørgen Munkeby til NRK søndag.


Shining er oppvarmere på turnéen.

En talsperson for Playground sier nå at ingen av medlemmene i bandet eller crewet har alvorlige skader, men at de fortsatt er innlagt på sykehuset Szpital Wojewódzki im. Jana Pawla II (Johannes Paulus Regionala sjukhus) i Zamosc.

Dette fører til at en rekke konserter i Kroatia, Tyskland, Sveits, Italia, Frankrike, Spania og Belgia når er avlyst.


— Alt utstyret vårt er ødelagt, og vi er skadet - noe som innebærer at vi ikke kommer til å kunne fortsette denne turnéen akkurat nå. Bandet og crewet ønsker å takke fansen og pressen rundt om i verden for deres omtanke, samt polsk politi og medisinsk personell for deres håndtering av situasjonen. Vi håper at vi kan komme tilbake til Europa snart, uttaler gitarist Ben Weinman i samme pressemelding.

GAFFA ønsker The Dillinger Escape Plan god bedring!


ANNONCE