Nyhet

Solange til Øya

Lillesøsteren til Beyoncé er klar for Middealderparken til sommeren.

Solange Piaget Knowles ­– bedre kjent under sitt første fornavn – har nok kanskje stått litt i skyggen av sin storesøster, Beyoncé, men i løpet av den siste tiden har hun vist at hun har potensiale til å stå helt fint på egne ben, også.

I 2012 markerte hun seg med det gullkantede singelen «Losing You», mens hennes tredje studioalbum – som er produsert av blant andre Pharrell Williams fra N.E.R.D. – etter sigende skal finne veien til butikkene før sommeren. I tillegg til Williams har hun også samarbeidet med britiske Dev «Lightspeed Champion» Hynes på sitt kommende album, noe som også er betegnende for hennes vilje til å utforske mer ukjent terreng enn storesøsteren.

Solange albumdebuterte allerede i 2003 med «Solo Star», mens hennes andre album, «Sol-Angel and The Hadley St. Dream» ble utgitt i august 2008. Andrealbumet ble anmeldt av GAFFAs Sohail Hassan, som mente at hun med dette albumet trådde ut av søsterens skygge.


– Albumet er friskt og annerledes. Solange minner mye om sin søster, men uten den helt lekre kanten. Solange synger bra, men briljerer ikke på samme måte som Beyoncé. Uten den samme stjernekvaliteten i stemmen er det kun produksjonen som kan gjøre jobben for dette albumet, men låtene er rett og slett ikke interessante nok. Om man søker noe annerledes, kan nok Solange eventuelt innfri ens ønsker, men det er dessverre ikke nok, og Solanges andre album gjør ikke et stort vesen ut av seg, skrev Hassan, og ga albumet tre stjerner.

Solange spiller på Øyafestivalen torsdag 8. august. Fra før har festivalen sluppet navn som Blur, Slayer, Okkultokrati, Tønes, Truls og Razika, for å nevne et eksklusivt knippe. Festivalen arrangeres i Middelalderparken fra 6. til 10. august.

ANNONCE