Nyhet

Beyoncé forteller om kommende album

Sangeren jobber med fire stjerneprodusenter på sitt kommende, utitulerte album. Det røpes også at en ny Destiny's Child-låt er på trappene.

Beyoncé forteller til det amerikanske musikknettstedet billboard.com at hun på sitt kommende, ikke navngitte album arbeider sammen med Justin Timberlake, Timbaland, Pharrell Williams og Terius Youngdell «The-Dream» Nash.

– Vi startet alle fem våre karrierer på 1990-tallet, da R&B var den viktigste musikksjangeren. Det er en tid vi alle ønsker oss tilbake, og den følelsen musikken ga oss den gang, sier Beyoncé til Billboard.

Det tidligere Destiny's Child-medlemmet har ved flere anledninger og med stor suksess benyttet seg av flere produsenter på samme album. Sist hun var plateaktuell, var i 2011 med albumet «4».


– Jeg pleide å starte med tekstene og deretter komme frem til musikken. Ofte var tekstene noe jeg hadde i hodet, og så senere satte musikk til. Nå skriver jeg ofte sammen med andre, så da starter vi som regel med låttittelen eller et konsept av hva det er jeg har lyst til å fortelle med låten. Deretter arbeider vi samtidig med både tekst og musikk, forteller Beyoncé til Billboard om sin arbeidsmetode.

Om inspirasjonen til sitt kommende album, forteller Beyoncé følgende:

– Jeg har alltid min Prince, rock og soul i bakhodet, men eller er det mest R&B. Det er litt D'Angelo og noe sekstitalls-doo-woop, og selvfølgelig inspirasjon fra Aretha Franklin og Diana Ross, forteller sangerinnen, som legger opp til en spennende miks rent musikalsk og samarbeidsmessig på det kommende albumet. Det er foreløpig ikke fastsatt en utgivelsesdato på det kommende albumet.


I går kunne dessuten Beyoncé på sin Facebook-side meddele at den første, nye Destiny's Child-låten på åtte år snart er klar til å sendes ut til massene. Bandet ble opprinnelig oppløst i 2006, og bandet tre medlemmer gikk videre med egne soloprosjekter. Nå har de gjenforent seg for en stakket stund i forbindelse med utgivelsen av kompilasjonen «Love Songs», som i følge plateselskapet inneholder «romantiske, lidenskapsfylte og sensuelle låter fra perioden 1997 til 2004». Den nye låten har fått navnet «Nuclear», og er produsert av Pharrell Williams.

«Love Songs» slippes 29. januar.

ANNONCE