Nyhet

Se musikkvideo fra Truls

Kjelsås-sangeren drar ut i verdensrommet og sjekker ut ubehagelige middagsselskap i musikkvideoen til «Out of Yourself».

Truls Heggero står nå på egne bein, uten verken Lukestar eller The Trees i ryggen, og ser ut til å trives svært godt med det. Låten «Out of Yourself» utgjorde en lovende smakebit på hans kommende debutalbum, og under by:Larm for to uker siden leverte han varene både på John Dee og i WiMP-teltet på Youngstorget.

GAFFAs Eskil Olaf Vestre var en av dem som klarte å smyge seg inn på stappfulle John Dee, da Kjelsås-kastratsangeren inntok det vesle konsertstedet under Rockefeller. Vestre beskrev det som var en nær plettfri livedebut for Truls.

– «Dette er vår aller første konsert», minnet Truls oss på når han og bandet hans var halvveis uti det halvtime lange settet. Det var det faktisk lett å glemme, for dette var så tight og velregissert som det kan få blitt. Fra det første (og hittil navnløse) nummeret der Truls tasset rundt på scenen med mikrofonen i hånda og sang de lyseste engletoner inn i den mens gutta bak ham pumpet ut tung, tung R&B-bass, var alt akkurat som det skulle, og publikum var salige, skrev Vestre, og ga konserten fem stjerner.


I dag kom videoen til «Out of Yourself» ut på Internett. Videoen ble spilt inn i Sverige og er regissert av Mats Udd. Videoens handling må sies å kontrastere den muntre og nærmest oppbyggelige låten, i det Truls ankommer jorden fra det ytre rom og krasjer et middagsselskap, og hvor litt av hvert finner sted – akkurat passe fint og akkurat passe inspirert av Lars von Triers «Riget».

Sjekk ut videoen til «Out of Yourself» under:


ANNONCE