Nyhet

Pstereo 2014 klar med første artistslipp

Trondheimsfestivalen slipper en håndfull navn før jul. Se hvem som spiller på Marinen den tredje helgen i august neste år.

Til tross for det kalde været er det nettopp i disse dager at festivalene landet over begynner å gjøre seg klare for neste sommer, og ny festivalsesong. Både Roskilde, Slottsfjell og Øya har sluppet band siste uken, og nå er det altså Trondheimsfestivalen Pstereo som kan by på de første navnene til neste års festival, som går av stabelen 15. og 16. august 2014.

I tillegg til snart albumaktuelle Highasakite (bildet) og comeback-kongene i Johndoe og Skambankt, er Queensrapperen Action Bronson og britiske Thumpers klare for å spille på Marinen den tredje helgen i august.

Festivalpassene ble lagt ut for salg allerede 30. november, og festivalen, som har solgt ut de tre foregående årene, kan friste med førjulspris på adgangspass i hele desember måned.

Vi i GAFFA var selvsagt på plass under årets festival, og fikk med oss fine konserter med blant andre Savages, Motorpsycho, The xx, Kate Boy og Emilie Nicolas.

Alle våre anmeldelser fra Pstereo 2013 kan leses her.

ANNONCE