Nyhet

PopNytt: 9 desember

Miley twerker julen inn og annonserer norsk konsert, Beyonce-teaser har lekket, se Rebecca Blacks Friday-oppfølger og mye mer...

Miley twerket julen inn på KIIS FML Jingle Ball i Los Angeles. 21-åringen la ut et bilde av seg selv med rumpa til julenissen på Twitter, med teksten: "You are a VERY BAD Santa @CheyneThomas." Nå er det også klart at stjernen besøker Norge og Telenor Arena til neste år. Datoen for konserten er 28. mai 2014, og billettene er i ordinært salg fra fredag av. Her vil det nok gå unna!

En teaser til den nye Beyonce-musikkvideoen, Grown Woman har lekket. Popikonet slipper ny plate, som vil inneholde samarbeid med blant andre Justin Timberlake, Timbaland og Missy Elliott, til neste år. 


En av helgens store snakkiser har vært One Direction og skuespillerne fra Anchorman 2-filmens opptreden på Saturday Night Live. Den absurde episoden er å se på VG-TV om ikke for lenge.

Elton John spilte i Russland for et par dager siden, i solidaritet med den homofile fanbasen sin. Legenden brukte anledningen til å si sitt om antihomoloven: "In my opinion, it is inhumane and it is isolating." 

Shakira og Rihanna spiller inn musikkvideo sammen.


Retroviral! Rebecca Black har endelig sluppet oppfølgeren til internettsensasjonen Friday, som passende nok fått tittelen Saturday. Se den her:

ANNONCE