Nyhet

Metallica tar med seg en rekke band til Valle Hovin

Ghost, Mastodon og Gojira spiller før Metallica og Slayer under Sonisphere neste år.

Tidligere denne uken ble det klart at Metallica kjører ønskekonsert for fansen under Sonisphere 2014 på Valle Hovin. Konseptet har fått navnet "Metallica by Request", og fansen kan dermed være med og stemme frem hvilke låter bandet skal spille, og på den måten velge og vrake fra mer enn 30 år med låtmateriale, bestående av nesten 140 sanger.

I tillegg til Slayer er det nå klart at festivalen som går ned 1. juni på Valle Hovin virkelig kan by på en drømmekveld for tungrockelskere. Svenske Ghost (bildet), Mastodon og Gojira ble nemlig bekreftet i dag.

Ghost er for tiden ute med en Dave Grohl-produsert EP hvor både Depeche Mode, ABBA og kulthelten Roky Erickson blir covret i svenskenes sedvanlige stil. Vi fikk også med oss bandets konsert i Oslo da de visuelt slående svenskene la ut på en liten norgesturné i forrige måned:


— Hvis det finnes kandidater til shockrocktronen, så er Ghost en sterk kandidat. Med sitt visuelle scene uttrykk utgjør de en forskjell, og i kveld får de Marilyn Manson og Alice Cooper til å blekne i forhold, skrev GAFFAs anmelder og tildelte bandets Rockefeller-konsert hele fem stjerner i sin anmeldelse.

Billetter til konsertkvelden på Valle Hovin fikser du lett gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE