Nyhet

Hør Charlotte Gainsbourg covre Jimi Hendrix

Spiller hovedrollen i ny Lars Von Trier-film.

Charlotte Gainsbourg, som har hovedrollen i Lars von Triers nye film Nymphomaniac, har spilt inn Jimi Henrix-klassikeren Hey Joe til soundtracket. Sangen ble produsert av Beck, som har jobbet med Gainsbourg på hennes tidligere utgivelser IRM fra 2010 og Stage Whisper fra 2011. Filmen har dansk premiere 25 desember. Hør låten nederst i artikkelen. 

Begge Gainsbourg-utgivelsene fikk fire av seks stjerner av våre danske kolleger. Anmeldelsen av IRM ble innledet med: "Antikrist-stjernen kan takke Beck for et vellykket album - ikke seg selv". 

Nymphomaniac er en av årets mest omtalte filmer, og utgivelsen har blitt utsatt flere ganger. Den versjonen som kommer på kino 25. desember i Danmark er ikke den versjonen Lars von Trier kan gå god for. Von Triers director's cut er smålige fem og en halv time lang. Versjonen som har verdenspremiere 1. juledag er "bare" fire timer lang og delt i to, slik at publikum kan dele inntrykkene over to dager. Denne versjonen er altså ikke filmkunstnerens visjon, men han har akseptert den på grunn av markedsforholdene.


Charlotte Gainsbourgs versjon av Hey Joe:  

Traileren til Nymphomaniac

ANNONCE