Nyhet

Alternativ Julekalender, luke #8: Thea & the Wild

I dag er det andre søndag i advent, og dagens luke byr på rolig søndagsmusikk som passer pefekt til adventslystenningen.

Oslojenta Thea er ei av de kuleste vi vet om. Du trenger egentlig bare dra på konsert med henne og bandet for å skjønne det. Hos oss i Alternativ Julekalender stiller hun i hakket roligere fasong, men det blir ikke mindre bra av den grunn. Sjekk ut Thea og hennes splitter nye julesang «This Christmas».

Julehilsen fra Thea
Jula er en litt rar tid synes jeg. Det jeg liker best med jula er at jeg ser familien min mye og spiser god mat sammen med dem. Likevel får jeg ikke sett alle jeg er glad i på julaften, og jeg tenker alltid en del på de som ikke har det så bra rundt juletider, så det er ofte også litt triste følelser blanda inn i jula for min del. Det hadde vært kult om man kunne ha invitert alle som trengte det til julemiddag. Men man skal liksom ha det så fint og glemme alt annet. Denne julesangen lagde jeg her om kvelden, og den handler om å savne noen i jula og å håpe at de ikke er aleine. Men det er det mange som er. 


ANNONCE