Nyhet

Elleville tilstander i Bergen

Den Elleville Festen arrangeres for femte gang i slutten av september. Sjekk hvem som spiller her!

Det er duket for store musikalske opplevelser når Den Elleville Festen går av stabelen på USF Verftet i Bergen lørdag 21. september. Hele 21 artister og 15 DJ-er spiller dermed under samme tak på fem forskjellige scener i byen mellom de syv fjell, og på toppen av årets plakat finner man blant annet Blood Command, Kakkmaddafakka (bildet), Annie og Lemâitre.

Den Elleville Festen ble arrangert for første gang tilbake i 1997. Den gang av DJ-ene Bjørn Torske, Kahuun, Tore "Erot" Kroknes og butikkeier Mikal Telle med formål om å samle inn penger til å starte det som i 1998 ble plateselskapet Tellé Records. Etter nesten 100 utgivelser, 4 festivaler og utallige konserter er festen nå tilbake, og arrangørene uttaler at målet med festen er å samle den kokende musikkscenen som befinner seg i Bergen.

I tillegg til etablerte artister som Ungdomskulen, blir det også mulighet til å sjekke ut nye talenter i form av Yoguttene, Vilde Tuv, Verdensrommet, Pandreas og Chris Holm.


Datoen for endagsfestivalen er altså lørdag 21. september, og billetter til det som bør bli en rimelig ellevill fest er allerede i salg via Billettservice.

ANNONCE