Nyhet

Konserthøsten i Tønsberg er i gang

«Tidenes konserthøst», ble det kalt, da utestedet Total i dag lanserte de første navnene på høstprogrammet, som rommer et solid knippe nasjonale godbiter, men også en avskjedshilsen fra en kjær nabo.

Konsertstedet i Stoltenbergs gate i middelalderbyen Tønsberg drives av det samme apparatet som står bak Slottsfjellfestivalen, og denne høsten kan de slå i bordet med et konsertprogram som ikke kan betegnes som noe annet enn både sterkt og variert.

Neste lørdag (6. oktober) gjester EP-aktuelle Mikhael Paskalev stedet. Den balkansunnmørske låtskriveren er bare den første av lang rekke artister og band som tar turen innom i den første ordentlig høstmåneden: DeLillos (11. oktober), Bare Egil Band (20. oktober), Sondre Lerche (26. oktober) og Blood Command (27. oktober) spiller alle på Total, mens konserten med Karpe Diem (bildet) lørdag 13. oktober allerede er utsolgt.

Svenskene i The Soundtrack of Our Lives er ute på sin avskjedsturné, og besøker Total en siste gang den 18. oktober.


November måned preges av like store navn. John Olav Nilsen & Gjengen er albumaktuelle, og spiller lørdag 3. november. De etterfølges av Kråkesølv (10. november), Disaster in The Universe (16. november), Hanne Kolstø (17. november), mens Oslo Ess er bekreftet å spille den 8. desember.

Samtidig melder Total om at mange konserter gjenstår å få fastspikret, men at nye navn vil bli annonsert i tiden fremover.

ANNONCE