Nyhet

Vil du varme opp for Destroyer?

Supportjobben for Destroyer på Parkteatret i november er fortsatt ledig - nå kan du vinne denne plassen når GAFFA, Øya, Up Front Artists og Parkteatret sammen skal finne den perfekte oppvarmingen.

Torsdag 22. november har Dan Bejar med seg gjengen sin tilbake til Oslo for første gang siden Øyafestivalen i fjor, og det betyr at Destroyer-albumet «Kaputt» endelig skal kan presenteres i klubbformat her til lands. Albumet havnet på en finfin 19. plass da GAFFA skulle kåre årets beste plater i 2011, og de fleste som var på konserten på Øya blir mest sannsynlig varme bare av tanken.

Siden gjennombruddet med albumet «Destroyer's Rubies» i 2006, har Bejar fått mer oppmerksomhet og brukt mer til på Destroyer enn med sine andre prosjekter, The New Pornographers og Swan Lake. På konsertene i kjølvannet av «Kaputt» har store deler av settet bestått av materiale herfra, men også noe fra «Rubies» og oppfølgeren «Trouble In Dreams».

Konserten på Parkteatret presenteres av Øya Open og Up Front Artists, og foreløpig er det bare Destroyer som står på plakaten denne kvelden. Det skal gjøres noe med nå, og i juryen sitter det representanter fra GAFFA, Øyafestivalen, Up Front Artists og Parkteatret.


Dersom du eller ditt band ønsker å være support for Destroyer, kan informasjon og lenker til musikk (Soundcloud eller lignende) sendes til [email protected] innen 12. november. Vinneren blir annonsert 15. november.

ANNONCE