Nyhet

Programslipp fra Gut Feelings

Gut Feelings debuterte i sommer med et imponerende festivalprogram - nå kommer vinterversjonen av festivalen, og i dag ble nok et sterkt program offentliggjort.

Siste helgen i juni i år fikk Oslo to splitter nye festivaler i form av Kollen og Gut Feelings. Hva gjelder størrelsesorden og økonomi så var forskjellen på de to gigantisk - den ene gikk med et utall millioner kroner i underskudd og måtte legge inn årene, mens den andre arrangerer nå en vinterutgave av festivalen.

Nå er artistene til andre runde av Gut Feelings klare, og fra 6. til 8. desember vil følgende artister innta Revolver, Parkteatret og Blå:

The Very Best (MW/SE)
Talk Normal (US)
Egyptian Hip Hop (UK)
Phil T. Rich
Sandra Kolstad
Naïve New Beaters (FRA)
Sameblod (SE)
Verdensrommet
9mary (UK)
Mathilde Savery (DK)
Ludvig Moon
Neighbourhood Gout (UK)
Tuba Tuba 


Den andre utgaven av Gut Feelings ser altså ikke ut til å bremse ned i forhold til den første, og kommer til å ha en kveld på hvert av spillestedene. Æresgjest på Gut Feelings #2 er Lachlann Rattray, tidligere kjent fra hypercorebandet Gay Against You. Denne gangen er han invitert i forbindelse med sitt virke som kunstner, og kommer til å sette preg på festivalen på festivalen med forskjellige kreative utløp, i tillegg til at han opptrer med sitt nye band, Neighbourhood Gout.

Klubbfestivalen kunne i første runde skilte med navn som Twin Shadow, Disappears og Toy. Synne Øverland Knutsen fra APPARATET har laget en video fra den første festivalen, og det har blitt et klassisk feelgood-klipp som nok kommer til å gjøre det vanskelig å motstå runde to:


ANNONCE