Nyhet

Videopremiere: Sandra Kolstad

Sandra Kolstad hviler aldri, og nå er musikkvideoen til «Circles» klar. Sjekk den ut her!

2012 har vært nok et bra år for Sandra Kolstad. Med sitt andre album på litt over ett år har hun allerede en haug elektropop-perler på samvittigheten, og med årets «(Nothing Lasts) Forever» har hun lagt enda mer trykk på pop-biten av sitt uttrykk.

Singler som «Right Now» og «The Well» har allerede fått mye radiotid, og «Circles» fortsetter å by på catchy elektropop med Kolstads karakteristiske vokal i spissen.

I videoen til «Circles» har Kolstad fått hjelp fra Steffan Scherrer Løssfelt og Jens Fougner. Her klistres 2375 bilder opp rundt omking i hele Oslo, og Kolstad løper gjennom hele videoen via møysommelig plasserte ark som viser Oslo fra sin beste side. Videoen gjør altså ikke bare god promo for Kolstad, men også for byens turistnæring. Ikke verst bare det!

Kolstad kunne forrige uke også notere seg to nominasjoner i GAFFA-Prisen 2012, og er nå en av kandidatene til å stikke av med priser i kategoriene Årets Norske Album og Årets Norske Soloartist. Avstemningen og alle de andre kategoriene finner man her. Den nye musikkvideoen finner du her:

ANNONCE