Nyhet

Onkel Reisende Team Me

Team Me har allerede startet festivalsesongen, og spiller denne uken på et knippe britiske festivaler. I sommer spiller de overalt fra Hammerfest i nord til Portugal i sør og Japan i øst. Turnédagboken for sommeren leser du på GAFFA.

Det er ikke hverdagskost for norske band å oppleve den oppmerksomheten og suksessen som indiesekstetten Team Me fra Elverum opplever om dagen. Tatt i betrakning at dette aldri en gang skulle være et band, er det en relativt utrolig historie som har blitt skapt de drøye to årene bandet har eksistert. Det hele begynnte ganske så beskjedent med at låta «Fool» til låtsnekker Marius Drogsås Hagen ble plukket ut til Urørtfinalen 2010. Et band måtte til for å delta på finalen, og Marius fikk med seg venner og kjente og Team Me var en realitet.

Da bandet spilte på den lille pallescenen på Camp Indie på Øyafestivalen den påfølgende sommeren, var den internasjonale snakkisen for alvor i gang, og siden den gang har det gått slag i slag med turneer i inn og utland, og bandet har allerede over 150 konserter på baken, deriblant  som support for British Sea Power og The Wombats og på internasjonale bransjefestivaler som The Great Escape, Iceland Airwaves, SXSW, Reeperbahn, Eurosonic og Spotfestivalen og Club NME i London. 

Team Me slapp debutalbumet sitt «To The Treetops!» i oktober 2011, og det haglet inn med seksere i norsk presse, og albumet vant Spellemansprisen 2011 for beste pop album. Vinteren 2012 begynte den lange jobben med å slippe albumet internasjonalt, albumets førstesingel gikk til 1. plass på Collegeradiolisten i Tyskland, og utgivelsen havnet på den internasjonale topp 40-listen i Japan. Etter fem måneder med tett turnering siden plateslippet kom det foreløpige høydepunktet nå i mars, når bandet solgte ut Rockefeller i Oslo, flere uker i forkant. 

Sommeren 2012 skal Team Me tilbringe på reisefot, og det blir en sommer med mange kontraster, fra festivaler på små bygder i utkantsnorge, til gigantiske festivaler med langt flere publikummere enn det er innbyggere i Elverum Kommune. Bandet gir deg innblikk i sine eventyr på GAFFA utover sommeren.

I mars var Team Me i USA for første gang og spilte på SXSW, i Los Angeles og New York. Mens vi venter på bandets reiseskildringer får du her verdenspremiere på en live-video av hiten «Show Me» spilt inn i studioet til legendariske Blue Microphones i Los Angeles. Under videoen finner du en oversikt over alle konsertene Team Me gjør i sommer.

Team Me - Sommer 2012:

01. mai - Rainbow, Birmingham, UK
02. mai - Library Leicester, UK 
03. mai - Soup Kitchen Manchester, UK
05. mai - Live At Leeds Leeds, UK 
05. mai - Camden Crawl London, UK 
06. mai - Simple Things Festival, Bristol, UK
09. mai - Liquid Room Tokyo, Japan
16. mai - Introducing: Øya at Bi Nuu Berlin, Tyskland
19. mai - London Calling Festival Amsterdam, Nederland
25. mai - Fleche D'Or Paris, Frankrike
26. mai - Havfest, Austevoll
08. juni - Ungdommens Hus, Elverum
08. juni - Soundgarden, Elverum
10. juni - Miniøya, Oslo
23. juni - Bergenfest, Bergen
26. juni - Hovefestivalen, Arendal
28. juni - Hamar Music Festival, Hamar
29. juni - Ekstremsportveko, Voss
30. juni - Kollen 2012, Oslo
04. juli - Roskilde Festival, Roskilde, Danmark
07. juli - Bygdalarm, Øystese
09. juli - Sommerfeber, Hammerfest
12. juli - Vikedal Roots Festival, Vikedal 
14. juli - Latitude Festival Suffolk, UK
15. juli - Dour Festival Dour, Belgia 
20. juli - Phono Pop Festival, Rüsselsheim, Tyskland 
21. juli - Slottfjellfestivalen, Tønsberg
27. juli - Trollrock, Beitostølen 
28. juli - Sommerfesten Giske, Giske 
03. august - Raumarock, Åndalsnes 
10. august - Weinturm Open Air, Bad Windsheim, Tyskland 
11. august - Haldern Pop Festival, Haldern, Tyskland
12. august - Dockville Festival, Hamburg, Tyskland 
15. august - Paredes de Coura Festival, Portugal
18. august - Pstereo, Trondheim 
19. august - Summer Sundae Weekender, Leicester, UK

ANNONCE