Nyhet

Destroyer til Oslo

Destroyer laget et av de flotteste albumene i 2011, og spilte på Øya samme år - nå returnerer han til Oslo og spiller på Parkteatret i november.

I fjor slapp Destroyer sitt niende album, «Kaputt», og anmeldere og publikum ble forført i senk av den mer poppete versjonen av Dan Bejars prosjekt. Han er også kjent for sin innsats i The New Pornographers, men har siden «gjennombruddet» med «Destroyer's Rubies» i 2006 nok fått mer oppmerksomhet som Destroyer. «Kaputt» havnet også på GAFFAs liste over fjorårets beste album.

GAFFAs Tor Hernan Floor intervjuet også Destroyer da han sist var i Oslo under Øya, og da snakket de en del om hvordan det nye albumet er så forskjellig fra de forrige utgivelsene:

– Musikk er komplisert, og du skal ikke tro alt du hører. Kaputt er kanskje min mest tilgjengelige og lystigste plate til dags dato, men best sagt, så er det en dødsplate.


På Parkteatret så kommer nok Destroyer til å være innom flere av utgivelsene, blant annet de to forrige platene, nevnte «Rubies» og «Trouble In Dreams», som har blitt kritikerfavoritter for en hel indieverden.

Billetter ble lagt ut for salg idag, og det er vel neppe noen grunn til å teste nervene ved å vente med billettkjøp her. Billettene finner man på Billettservice.


ANNONCE