Nyhet

Ny singel fra Ariel Pink’s Haunted Graffiti

Ariel Pink’s Haunted Graffiti slipper nytt album i slutten av august og røper verkets tittel. Du kan høre singelen «Baby» allerede nå.

Ariel Pink og bandkonstellasjonen Haunted Graffiti slapp sitt debutalbum «Before Today» i 2010. Kritikerne lot seg begeistre av Pinks lo-fi-utspill, som ble perfekt timet for sommerhygge i forskjellige former. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var full av lovord for bandets debututgivelse.

«Before Today» drar i et hav av forskjellige retninger, hvorav freakfolk- og westcoastelementene er de mest dominerende. Det er ikke så vanskelig å forestille seg å cruise rundt i L. A. i en gammel skranglekasse til tonene av «Round And Round» og «Beverly Kills». Det er fortrinnsvis elleve rasende gode låter man finner på «Before Today», som med sitt iltre vesen skamløst insisterer på å følge de instrumentale impulser de enkelte låtene fremkaller, aldri blir kjedelig. Tvert imot. Kompromissløst og absolutt fornøyelig, skrev Gonzalez.

Via plateselskapet 4AD, kan Ariel Pink's Haunted Graffiti i dag både avsløre slippdato og albumtittel. Det nye albumet får tittelen «Mature Themes», og slippes 21. august.


Med nyheten kom også en forsmak på det nye albumet. «Baby» blir første singel fra «Mature Themes». Låta er en cover av Donnie og Joe Emerson, som ble utgitt på deres album «Dreamin' Wild» fra 1979. På låta har Ariel Pink's Haunted Graffiti fått med seg Dâm-Funk, som smørsynger seg gjennom hele herligheten, og låtens stemning gir en liten innsikt i hva Pink legger i albumtittelen. Gud bedre.

Hør låta på hjemmesiden til 4AD, klikk her.

ANNONCE