Nyhet

Lindstrøm slipper remiks-plate

Hør Oneohtrix Point Nevers remiks av «Call Me Anytime».

Lindstrøm slapp i begynnelsen av februar albumet «Six Cups of Rebel». Plata skulle vise seg å være noe helt annet enn det som ble presentert både på soloalbumet «Where You Go I Go Too» og samarbeidsprosjektet «Real Life Is No Cool», som han gjorde sammen med vokalisten Christabelle. GAFFAs anmelder Thomas Karlsen startet sin anmeldelse med å skissere sine forventninger til plata.

– Jeg har lyst til å like denne skiva. Jeg har lyst til at den skal rive tak i klærne mine og slynge meg i bane rundt jorda, skrev Karlsen, og fortsatte:

– De varme melodilinjene man alltid kunne henge seg på tidligere er nå fullstendig fraværende, og resultatet er en glatt, overflatisk snartur til rombasen og tilbake igjen. Det er flinkt, smart og alt det der, men det er ingenting på plata som egentlig inviterer deg inn. Laika, kom hjem, konkluderte en skuffet Karlsen i kritikken av det lenge bebudede albumet, og tildelte det tre stjerner. (Les for øvrig hele anmeldelsen her.)


Hvis man kjenner seg igjen i Karlsens oppfatning av skiva, og har et ønske om å virkelig forstå dens dyptpløyende strukturer og rolle som misforstått og undervurdert mesterverk, kan man muligens begynne med å sjekke ut en rekke remikser av låtene på albumet. Den 25. juni – om nøyaktig en måned – slipper Smalltown Supersound en eksklusiv remikstolvtommer i et opplag på 500.

Den eksperimentelle og Brooklyn-baserte artisten Daniel Lopatin – bedre kjent under artistnavnet Oneohtrix Point Never – har remikset låta «Call Me Anytime». Lopatin slapp skiva «Replica» i fjor, til jevnt over gode kritikker. Blant andre artister som remikser Lindstrøm på tolvtommeren, kan man også nevne Ariel Pink's Haunted Graffiti og gitar-og-effektpedal-trollmannen Mark McGuire fra Emeralds.

Lindstrøm - Call Me Anytime (Oneohtrix Point Never Remix) by smalltownsupersound


ANNONCE