Nyhet

Razika presenteres i utlandet

Bergensbandet får vist seg fram både i Nederland og England denne vinteren.

Razika fikk sitt definitive gjennombrudd i fjor. Debutalbumet «Program 91», anført av den særdeles catchy singelen «Vondt i hjertet» fikk rosende omtale både her hjemme og i utlandet. 

Denne uken er Razika i Nederland for å spille to konserter på Eurosonic, som er Europas største showcase for ny musikk. Bandet spiller i dag og fredag, før turen går til Oslo og Spellemannprisen, hvor Razika er nominert i kategorien «Årets nykommer».

I februar reiser Razika utenlands igjen, denne gang til London. I regi av Øyafestivalen og Music Export Norway skal Razika blant annet spille konsert for britiske bransjefolk, sammen med Young Dreams.

Torsdag 23. februar spiller de på intime The Lexington i samarbeid med musikknettsida Rockfeedback, foran et publikum bestående av spesielt inviterte fra den britiske musikkbransjen. Kvelden etter, fredag 24. februar, spiller de på populære Club NME på den anerkjente klubben KOKO, som har plass til 1500 publikummere. 

Razika og Young Dreams har også laget en splittsingel, som gis ut på legendariske Rough Trade og skal selges i plateselskapets butikk.

Les mer på nettsiden til Øyafestivalen

ANNONCE