Nyhet

Hør fersk CCTV-låt

Oslobaserte CCTV slipper denne uken sin debut-EP «Electric Summers» - hør en eksklusiv og særdeles sexy smakebit fra utgivelsen her.

Det har tatt sin tid før CCTV nå endelig leverer noen smakebiter fra det kommende debutalbumet, «Hope & Destroyer», som er ventet i løpet av sommeren 2012. Bandet fikk en solid oppsving med låten «We Belong» for et par år tilbake. Låten ble blant annet nominert til årets Urørt i 2010, og fikk høy rotasjon på P3.

Siden sist vi hørte fra CCTV har besetningen vært gjennom en del forandringer. Nå er det medlemmer fra Pow Pow som fungerer som makkerne til vokalist/låtskriver Shaun Curtis, 

Nå skal det også sies at låten du nå kan høre nederst i denne artikkelen, «You vs Me», ikke alltid har vært så snill som den er i denne ferdige utgaven. Rapportene fra studio skal ha det til at teksten på den opprinnelig versjonen var hakket drøyere. Faktisk så seksuelt og skittent ladet at det skapte ubehag for de som hørte den. Dermed ble så å si hele teksten byttet ut.


Vi ble så nysgjerrige at vi måtte få Curtis i snakk. Kommer den originale utgaven noen gang til å se dagens lys?

– Ja, jeg har lyst til det. Kanskje i en 120 Days eksplisitt versjon, de er jo så opptatt av store seksuelle eskapader. Eventuelt en altfor søt og snill mylittlepony-versjon, kommer det fra Curtis før han begynner å le.

– Neida, fra spøk til alvor, live kommer vi kanskje til å bruke den gamle teksten. Eventuelt på en senere utgivelse.


«You vs Me» er uansett navnet på spor nummer to fra «Electric Summers», og selv om de drøyeste seksuelle elementene er fjernet fra teksten, så har de beholdt en tamburinføring som i seg selv burde vært nok til at låten skulle hatt 18-årsgrense. Hør låten selv her:

CCTV - You vs Me by TigerFysiskFormat

ANNONCE