Nyhet

Alt klart for Alternativ Julekalender 2011

For fjerde år på rad lager det lille plateselskapet Riot Factory sin egen Alternativ Julekalender. Dette feires på John Dee 30. november med tre av årets bidragsytere.

De siste årene har flere og flere fått øynene opp for tiltaket til Riot Factory, som gjør at man hver desemberdag frem mot julaften mottar en låt i innboksen sin. Dette er ikke tradisjonelle julelåter, men en rekke kjente og ukjente artister som gjør det de kan for å lage julestemning for folk som kanskje ellers ikke liker tradisjonell julemusikk. Påmelding gjøres via Alternativ Julekalenders hjemmeside.

Det hele sparkes offisielt i gang torsdag 30. november på John Dee, og da står friske navn som Hanne Kolstø, CCTV og Sunturns på scenen. Hanne Kolstø har fått mye rosende omtale for sin solodebut, som kom i september. Når hun ikke spiller solo, er hun også aktiv som vokalist i elektropop-duoen  Thelma & Clyde.

CCTV er for tiden i studio for å gjøre ferdig debutalbumet. Platen har arbeidstittelen «Hope & Destroyer», og ventes ute i løpet av 2012. 


Sunturns er et helt ferskt navn, og består av en gjeng tilknyttet indielabelen Spoon Train. Medlemmer fra My Little Pony, The Little Hands Of Asphalt og Einar Stray er med på bandet som er opprettet i anledning julen.

I tillegg til de tre som skal opptre, kan gjengen avsløre at også Sandra Kolstad, Therese Aune, Scarlet Chives (DK) og Nive Nielsen & The Deer Children (GL) kommer til å skjule seg bak noen av lukene.

ANNONCE