Nyhet

Kampen Bistro gjenoppstår

Konsert- og bevertningsstedet på Oslo øst stiger opp av asken og presenterer høst-, jul- og nyttårsprogrammet. Det utelukkes ikke at flere navn vil bli føyd til programmet i tiden som kommer.

Da det ble meldt om røykutvikling på Kampen Bistro i mars i år, kunne det se mørkt ut for den fremtidige driften til det avholdte konsert- og bevertningsstedet på Oslos beste østkant. Brannen ble raskt slukket, den spredde seg ikke til den omkringliggende trebebyggelsen og ingen ble skadet, men likevel måtte Kampen Bistro gå ned for telling – lokalet fikk likevel hard medfart i brannen.

To uker etter påske var lokalet klart til gjenoppbygging, og siden da har drivkraftene bak bydelens samlingspunkt stått på døgnet rundt for å få stedet på føttene igjen. Dermed var gleden stor da Kampen Bistro i dag kunne annonsere årets konserthøst –de første konserten på stedet på en god stund.

Søndag 29. oktober får artisten Maria Due æren av å erklære Kampen Bistro for åpnet. Due fikk en del oppmerksomhet i løpet av fjoråret, da hun bidro med vokal på Torgny Amdams debut som soloartist på albumet «Chameleon Days», blant annet på låtene «The Only Game», «Big Day» og «I Came Here», alle akkompagnert av hver sin brillefine video. For tiden er hun aktuell med et annet gjestespill, da hun er å høre på Dylan Mondegreens selvtitulerte debutalbum. Due står derimot helt utmerket på egne ben, også, noe hennes opptreden på Kampen Bistro i slutten av måneden vil være med på å bevise.


Videre utover høsten, adventstiden og nyåret er det også lagt opp til en rekke hyggelige konsertkvelder på bydelskroen.

Foreløpig er navn som Drink To Me og albumaktuelle CCTV (onsdag 7. november), The Boys (fredag 9. november), Now We Got Members og Pilemil (onsdag 14. november), Zechs Marquise og Aristillus (fredag 16. november), by:Larm-bookede Bow To Each Other (onsdag 12. desember), høstens notoriske oppvarmingsband Dråpe (søndag 13. januar) og britiske This Town Needs Guns og postrockerne i Youth Pctures of Florence Henderson (sistnevnte band er avbildet og spiller torsdag 7. februar) ført opp på programmet – men det kan ikke utelukkes at konsertarrangørene på Kampen fører opp flere navn ettersom høsten skrider frem.

ANNONCE