Nyhet

Trondheim Calling utvider kapasiteten - annonserer 8 nye artister

Programmet til showcasefestivalen i Trondheim begynner for alvor å ta form.

For en drøy uke siden ble årets demoartister til Trondheim Calling presentert, og i dag kommer det mer nytt fra den største showcasefestivalen i Midt-Norge. Trondheim Calling arrangeres for sjette gang 4. - 6. februar 2016, og har allerede et spennende program med artister som Bendik, Siv Jakobsen, Intertwine, Kid Astray og Tellef Raabe på plakaten.

I dag ble det klart at også Unge Ferrari, Arif (bildet), El Caco, Dråpe, Pil & Bue, Erlend Ropstad, Whales & This Lake og Kari Harneshaug vil opptre under festivalen.

Publikumsdelen til Trondheim Calling har vært utsolgt fem år på rad, og til tross for at festivalen i 2014 flyttet til en ny bydel med flere scener og da fikk doblet sin publikumskapasitet. I 2015 ble det også utsolgt for delegatpass og festivalen trakk over 5500 publikum totalt.


Neste års festival vil derfor bli arrangert i to bydeler, Solsiden og Brattøra. Festivalen får i 2016 fem nye scener. Rockheim x 2, Øra Studio, Olavshallen Lille Sal og klubb-scene på hemmelig lokasjon på Brattøra med plass til opp til 700 mennesker for de som blir så heldige å finne fram. Her avsluttes festivalen fredag og lørdag natt.

Med disse grepene skal festivalen ha en publikumskapasitet på nesten 3.500 tilskuere daglig.

Mer informasjon om Trondheim Calling finner du her.


ANNONCE