Nyhet

Stort artistslipp fra Stokkøya

GAFFA.no - alt om musikk.

En svensk rockelegende, gjenforening med Norges beste postrockband, en kritikerrost forestilling fra Trøndelag Teater, årets Urørt-vinner og mer er klare for den nye festivalen.

Stokkøya Festival 2018 har tidligere offentliggjort flere navn til sommerens program. I dag slipper festivalen syv nye navn, inkludert den svenske rockelegenden Ebbot Lundberg og hans backingband The Indigo Children.

— Ebbot er Skandinavias beste frontfigur etter min mening og har en ny giv nå med nytt band og ny musikk. Konserten hans på Where's The Music i Norrköping tidligere i vinter blåste oss helt av banen, sier festivalsjef Thomas Ryjord i en kommentar til GAFFA.


LES OGSÅ: Taylor Swift beskyldes for plagiat.

I tillegg til Lundberg finner vi også en gjenforening med postrockbandet Youth Pictures Of Florence Henderson, Urørt-vinner Jon Olav, svenske Pale Honey, samt Sunswitch og Toy Savoy, i dagens massive slipp fra festivalen.

Det hele rundes av med Trøndelag Teater-forestillingen «Bunnlinja».


Artikkelen fortsetter under videoen.

Festivalsjef Ryjord kommenterer videre om artistene i slippet:


— Stokkøya ligger et stykke bortenfor motorvei og allfarvei, og da faller det seg naturlig å booke et program hvor vi også tør å ta noen musikalske sideveier og booke artister som man ikke så ofte opplever på sommerfestivaler.

LES OGSÅ: Intervju med Kristin Asbjørnsen.

Den første utgaven av festivalen vil gå av stabelen fredag 29. juni og lørdag 30. juni på Stokkøya i Åfjord kommune.


ANNONCE