Nyhet

Amerikanske emo-band tar turen til Oslo

EEIWALE, TWIABP&IANLATD og YPOFH på en og samme kveld! Hvem skjuler seg bak forkortelsene, mon tro?

De siste par årene har det herjet en aldri så liten emo-bølge i USA med det uavhengige plateselskapet Count Your Lucky Stars fra Michigan i front. I slutten av måneden, nærmere bestemt onsdag 23. april er det duket for en festaften på Revolver for emofans (og for fans av lange bandnavn generelt).

Da kommer nemlig Keith Latinen, som er mannen bak Count Your Lucky Stars, med sitt eget band Empire! Empire! (I Was A Lonely Estate). Samme kveld kan man også oppleve en av dagens fremste eksponenter for emo-bølgen, The World Is A Beautiful Place & I Am No Longer Afraid To Die, som i fjor sommer sneik seg inn på Billboard-listen for vinyl med sitt debutalbum Whenever, If Ever.

Bandet med det usannsynlig lange navnet beskrives ofte som en miks av Explosions In The Sky og Get Up Kids hvor postrock møter emo av den gamle skolen. De har mottatt til dels strålende anmeldelser for sin albumdebut.


I tillegg til de to amerikanske bandene skal de norske garantistene for storslått postrock, Youth Pictures Of Florence Henderson (bildet), ut på scenen denne kvelden.

Det er, med andre ord, bare å merke av datoen i kalenderen først som sist.

ANNONCE