Nyhet

Videostunt fra CCTV

CCTV er for tiden aktuell med debut-EPen «Electric Summers» - dette markeres med konsert på Blå førstkommende lørdag. Her kan publikum være med på å lage musikkvideo.

Etter å ha hatt suksess med singelen «We Belong» på radio for et par år tilbake fikk CCTV mye oppmerksomhet rettet mot seg. Siden den gang har CCTV-sjef fått med seg nesten hele Pow Pow som band, og nå gitt ut EPen «Electric Summers». Dette er den første smakebiten på albumet «Hope & Destroyer» som er ventet ute til våren.

Denne uken skal imidlertid EPen få sin slippfest, og det skjer med en litt original vri når bandet inntar Blå i Oslo førstkommende lørdag. Idag kom følgende melding fra gjengen:

«Nå markeres EP-slippet med konsert og musikkvideo-innspilling på Blå. Og musikkvideoen - den er det du som lager! Hæ? Hva? Meg sier du? Overvåkningstrollene i CCTV vil at du skal filme biter av konsertkvelden og sende det inn til dem på cctvsound@gmail.com. Kanskje er det du som blir CCTV's nye videoregissør?»

Det er med andre ord fritt frem for alle som vil prøve seg.

Da GAFFAs Morten Skogum anmeldte EPen for et par uker tilbake var det ikke alt som klinget like bra i hans ører, men noen høydepunkter var det dog på den fire spor lange utgivelsen:

«Med en sexy soulbeat som på sin side kan minne om Curtis Mayfield, stikker «You vs. Me» seg overraskende fram som et laidback, solfylt og flott høydepunkt. Beach Boys-flørten på sistesporet er videre et spennende, men lettvint sidesprang fra elektronikaen.»

ANNONCE