Nyhet

Fersk musikkvideo fra Team Me

Debutalbumet til Team Me lanseres i Storbritannia i mars - se den ferske retropregede videoen til singelen «Show Me» her.

Lovordene har haglet minst like mye i Storbritannia som de har her til lands når det gjelder Team Me. NME har vært fans en stund nå, og det er der at videoen til «Show Me» idag fikk sin verdenspremiere. Denne singelen er også den ferskeste her til lands, og ligger for øyeblikket på P3s B-liste.

«Show Me» er hentet fra debutalbumet «To The Treetops!» som ble sluppet i oktober i Norge. Den første singelen, «With My Hands Covering Both Of My Eyes I'm Too Scared To Have A Look At You Now», var lenge også en av de mest spilte låtene på radio her til lands.

Neste uke er Team Me en av kandidatene til å vinne Spellemannspris både for Årets Nykommer og Årets Popgruppe, og her konkurrerer de mot blant andre Montée, Katzenjammer, Honningbarna, Razika og Jonas Alaska.

Neste uke er Team Me et av elleve band som spiller på Eurosonic i Nederland, og etterpå følger en ny runde med datoer rundt om i Europa og USA.

ANNONCE