Nyhet

Tomorrow Honeytraps Move To Hawaii

Det yrer av spennende nye norske band om dagen, og idag slipper to av de sin første singel. Hør låtene til Tomorrow We Move To Hawaii og Honeytraps her!

At det skjer ting hele tiden i den norske undergrunnen er det ingen tvil om, og denne mandagen understreker nettopp dette i stor stil. Oslobandene Tomorrow We Move To Hawaii og Honeytraps er begge klare med sine debutsingler.

Først har vi elektropop-duoen Tomorrow We Move To Hawaii, som debuterer med «Underworld». I bandets presseskriv heter det at bandet «ble født i Berlin, var rebelske i Amsterdam og har blitt voksne i Oslo,» og det beskriver nok bandets sound ganske så godt. «Underworld» og singelens b-side kan du høre under her, og liker du den så kan du forsyne deg av begge sporene helt gratis her.

TWMTH - Underworld 7" by Brilliance Records


Noe særlig til felles med indieboybandet Honeytraps har de nok ikke, ut over at de begge har levert ekstremt fengede saker. Denne gjengen har vært aktive på scener rundt om i landet det siste året, og er for øyeblikket midt i et halsbrekkende turnéprosjekt passende nok kalt «Honeytraps i Norges 30 største byer», noe som tar de «til ungdomsklubber i Stjørdal og brune buler i Mo i Rana». 

«Morning Light» er navnet på bandets aller første singel, og bandet selv beskriver dette som et band som har «én fot på yachtdekket og én i indieklubben.» Innbydende nok skulle vi mene, hør selv her:

Honeytraps - Morning Light by spoontrain


Singelen til Tomorrow We Move To Hawaii har også fått en video, og den kan du se her:

ANNONCE