Nyhet

Hawaiisk sniklytt

Hør ny låt fra den kommende EP-en til Tomorrow We Move To Hawaii.

Den Little Steven-godkjente elektroduoen Tomorrow We Move To Hawaii har en ny EP på vei, «Still Life», og byr i forkant på en sniklytt på låten «Feathers». 

Flytteføttene har i senere tid blitt påkostet lovord ikke bare fra Bruce Springsteen-gitaristen Steven Van Zandt, men også BBC Radio 1s egen Rob Da Bank som – gledelig, vil vi tro – har spilt dem i etermediet. 

Den nye EP-en er produsert av blant andre John Fryer fra This Mortal Coil, som tidligere har jobbet med Depeche Mode og Cocteau Twins. Utgivelsen kommer på det Las Vegas-baserte plateselskapet Red Eye Transit, som også sender bandet på turné på det amerikanske kontinentet og innom den gedigne festivalen South By Southwest. EP-en skal ligge for salg 25. februar.

Før Tomorrow We Move To Hawaii får karret seg avgårde til verken øyparadis eller amerikanske festivaler skal de innom mer kjente trakter. Førstkommende onsdag, altså 13. februar, spiller de på Tilt i hovedstaden. Inntil den tid kan du meske deg med «Feathers», direkte fra internett og inn i dine lengtende øreganger:

ANNONCE