Nyhet

Gratis festival i Oslo i helgen

Ungdom, frivillighet og engasjement skal feires når Casiokids topper plakaten til gratisfestivalen Operasjon Gränselös denne helgen - festivalen arrangeres i Kubaparken i Oslo imorgen.

Operasjon Gränselös beskriver seg selv som en todagers festival som starter i Oslo og avslutter i København, og imorgen arrangeres Oslo-utgaven. Festivalen arrangeres i anledning «den innsatsen som ungdom hvert eneste år legger ned i frivillig arbeid.» Det er Operasjon Dagsverk i Norge og Danmark som står bak prosjektet, og de mottar støtte blant annet fra Roskilde.

Foruten en scene med en rekke artister, vil festivalen også by på en «opplevelses-landsby». På scenen på kvelden står en rekke mer eller mindre kjente norske indienavn. Ann-ThereseKildal, Honeytraps, Cold Mailman, Einar Stray, Death By Unga Bunga - og på toppen finner vi Casiokids. Les mer om arrangementet her.

Lørdag om én uke arrangeres del to av festivalen i Amager Bio i København.


Cold Mailman er et av bandene som ikke har spilt så ofte den siste tiden, og konserten på Operasjon Gränselös kan muligens væreen mulighet til å høre hva gjengen fra Bodø jobber med for tiden. I mellomtiden er det på sin plass å minne om denne lekre musikkvideoen de slapp til låten «Time Is Of The Essence» for nesten nøyaktig ett år siden:

ANNONCE