Nyhet

Honeytraps kommer hjem

Honeytraps feirer at et halsbrekkende turnéprosjekt er (nesten) gjennomført ved å gjøre nok en konsert - denne gangen inkludert pikekor og gratis EP.

Det siste halve året har vært hektisk for gladguttene i Honeytraps, som i løpet av sitt medium minus gjennomtenkte prosjekt «Honeytraps spiller i Norges 30 største byer» har besøkt perler som Mo i Rana, Stjørdal og Molde, spilt barnekonserter i Larvik og i fotballklubbhus i Sandefjord, samt lært å tjuvkoble kassebiler fra nittitallet. På tross av iherdig innsats klarte de ikke å få gjort unna alle byene og endte opp på 25, men turneen er ferdig, guttene er slitne og fornøyde og feirer dette med en real hjemkomstkonsert på Revolver i kveld. 

For anledningen har de med seg purunge Surfer's Lingo fra Lofoten som gjorde furore på by:Larm 2011, da med en snittalder på 16 år, og ikke minst pikekoret IVAR, Universitetet i Ås' eget pikekor! Match made in heaven. I tillegg blir det DJ-kicks med Honeytraps-herrene Herning og Harnes, pluss venner.

GAFFA har også fått lov til å dele ut både konsertbilletter til i kveld, samt Honeytraps' splitter nye EP! I følge bandet selv er EPen «et prosjekt som strengt tatt tok litt for lang tid ettersom det tok av på livesiden, det ligger vel rundt 50 konserter mellom innspillingsstart og det ferdige resultatet. Men det har jo ført til et morsomt sound-sammensurium!».


Festen braker altså løs på Revolver fra klokken 21 i kveld, det koster 100,- i døra - om du ikke er så heldig å vinne et par billetter i denne konkurransen.

Hør og last ned den splitter nye EPen helt gratis her nå:

Honeytraps EP by spoontrain


ANNONCE