Nyhet

Honningbarna: «Vi fortsetter»

Hele Norge har samlet seg rundt Honningbarna etter at trommeslager Anders Askildsen Eikås døde i en bilulykke i går - nå er det klart at bandet ikke legger opp.

Honningbarnas manager, Louis Holbrook, kom tirsdag morgen med den triste nyheten om at Anders Askildsen Eikås hadde omkommet i en bilulykke samme natt. Fremtiden til Honningbarna var uviss, men idag kom beskjeden om at de gjenværende medlemmene fortsetter som Honningbarna. Les hele meldingen fra bandet her:

«Vi har opplevd så mye på et år.

Fra å leve Den Store Guttedrømmen, til å få melding om at bestekompisen, broren vår, har omkommet i en trafikkulykke. Det kom som lyn fra klar himmel. Vi hadde ikke kunnet komme på tanken om at noe slikt kunne ramme oss - Anders, som hadde godt på vei overbevist oss om at han var udødelig. For han var vår bauta på så mange måter. Som bandets sheriff var han beinhard tilhenger av holmgang for å løse uoverensstemmelser oss imellom. Han styrte logistikk med jernhånd. En prinsippfast idealist samtidig som vi ga han den prestisjetunge prisen for bandets mest sympatiske medlem. Han har alltid holdt takten for oss, så ting ikke gikk til helvete.

Honningbarna betydde veldig mye for Anders. Ikke at han hadde noe særlig valg heller; vi så hverandre mer enn vi så foreldrene våre eller noen andre, og forholdet har på den tida vi fikk sammen utviklet seg til det vi kalte for "Brothers of Rock." Det høres ut som en klein glamrock-låt, men alle mente det. Honningbarna-tatoveringen var noe han sa at han ville være stolt over uansett hva som skjedde i fremtiden. For sammen så skapte vi en boble der vi, sammen med de som liker prosjektet vårt, kunne danse, synge og hoppe for å skape en bedre verden. Om så for bare de 45 minuttene vi spilte. Det var han veldig stolt av.

Nå som Anders er borte har vi stilt oss selv spørsmålet om vi skal fortsette eller ikke. Vi fortsetter og vi har Anders med i hjertene våre. Vi er Honningbarn, for pokker.

Vi er veldig takknemlige for all støtten vi har fått. Anders skulle visst hvor mange som ikke bare var glad i han, men som respekterte han for å være en formidabel trommis.

Det blir en åpen begravelse på tirsdag klokken 13 i Søgne Hovedkirke. Onsdag dagen etter kl 18 arrangerer vi minnestund i Bingen Scene på Samsen i Kristiansand, der alle er velkommen.

Hodet kaldt, hjertet varmt
Kjærlighet over alt

Barna»

ANNONCE